Tänka sig då har vi klarat av 2013 och vilket år det blev eller hur blev det egentligen?

Har du tänkt igenom hur det var och vad som var bäst, mest minnesvärt, hemskast eller vad som helst. Jag tycker det är både bra och intressant att gå igenom året och tom ta fram almanackan för att verkligen se vad hände.

Hade du en plan när du gick in i 2013 och hur gick det? Vad hände av tankarna och önskningarna?

Men nu så är 2013 överstökat och klart det går inte att göra något åt gjort är gjort. Så nu tar vi tag i 2014 och sätta upp en önskelista, en utmaningslista, en måstelista, en önskelista, en jag vill våga lista eller vilken lista har du gjort?

Jag har på min kontorsvägg (äntligen har jag ett riktigt kontor igen här hemma i min nya lägenhet så härligt) och där har jag satt upp snöre och så har jag hängt upp med klädnypor mina vill göra saker eller måste eller bör eller nä nu ska det göras eller ja kalla det va du vill. Det här ska vara gjort innan året är slut och några saker är simpla väldigt enkla och några är tuffare utmanande och ett par är något som legat och pockat på min uppmärksamhet fler år, men nu nu NU ska det bli av.

Vad säger ni om 2014? Visst känns det härligt lite mjukare än 2013 som kändes lite kantig och stickig 2014 känns lite mjukare och lite mer erbjudande om möjligheter. Ja, vi får se vad som händer, men mitt stora mål är att ha stora öron, ögon och näsa och va så nyfiken som jag bara kan och mottaglig för alla möjliga möjligheter som vill knacka på min dörr.

Bring it on here I am!

Kom igen nu kör vi.