Nytt år ger oss möjligheter. Vad ska jag hitta på för något annorlunda i år tro? Något jag inte provat förut eller något jag tappat bort på vägen?

Förändringar måste göras för jo jag har mycket på mitt schema och för att göra något nytt kanske jag behöver ta bort något som jag kanske lite tröttnat på eller som bara är en gammal vana.

Prova något nytt, gå på något nytt, upplev något nytt som kan göra att livet förgyller min vardag och helg.

Det behöver inte vara så avancerat utan kolla igenom reklambladen och se vad händer där jag bor. Kanske det finns saker som inget kostar eller kostar bara lite eller ja beroende på vad ekonomin tillåter.

Bara att byta fikaställe eller prova ett nytt lunchställe. Kanske ställa till med en middag för några vänner du kanske inte känner utan möter då och då, men det vore kul om det ville bli mera. Ska jag kanske vi tänker då. Varför ska alltid jag, men kanske andra tänker också så och så blir det inte av istället. Så gör saker jag vet för är det för två år sedan eller ett och ett halvt så skrev jag på facebook vill någon spela bowling? Vi gjorde det två gånger och det hängde med människor jag kände mer eller lite mindre och någon tog med sig folk jag absolut inte kände. Det blev riktigt kul.

Facebook och dansen gör att jag träffar många härliga människor, men kanske man skulle satsa på att lära känna dom mera.

Det finns många små saker och tokiga saker som vi skulle kunna göra MEN JAG? Gisse ska jag våga och vem ska jag fråga. Ja vågar du så skriv frågan på din facebooksida och se vem som nappar. Gissa om det är läskigt, men vem vet vem du träffar på kanske din nya allra bästa vän eller kanske en kärlek ja vad jag vem du har på din vänlisat!

Något nytt – något annorlunda. Jag bytte hårfärg och det var skitläskigt, men så härligt och jag är så glad att jag vågade och känner mig helt rätt i min svarta färg och nästa gång jag ska till frissan blir det färgning.

Januari har gått till hälften och har du hunnit med något nytt kanske redan? Jag åkte med mina vänner till Folkets Park i Skellefteå på trettondagafton det var ett nytt ställe med en ny orkester, men oj vad kul det var.

Det finns så många olika saker jag skulle kunna prova och testa. Skriv upp på en lista och så beta av eller bara sug på karamellen och när det är dags så kör vi.

Kanske bara att jag ska alltid vara snäll mot mig själv och då är frågan vad är snäll mot mig själv? Ja den får du fundera på för ibland “nu är jag snäll mot mig själv och lyxar till det” men är det snällt eller tycker jag bara synd om mig själv och kanske tom är elak mot mig i situationen.

Något nytt – jag testade West Coast Swing oj vad kul och nu hoppas jag kunna utvecklas där nytt och lite annorlunda.

Något nytt – Jag ska prova Kettelball känns som det är min grej det måste jag prova.

Nytt år nya möjligheter på många olika sätt så gör inte som vanligt och låt 2014 bara rulla på utan varje månad hitta något nytt och något annorlunda.