Ibland får jag tillfället att träffa människor som verkligen har provat allt men inget fungerar. En fråga som jag inte alltid kan ställa eftersom jag inte känner personen tillräckligt ÄR!

Hur länge provade du det du blev rekommenderad? Vad hände när du provade och kunde du fråga den du blev rekommenderad av hur du skulle kunna utveckla eller ändra det som inte fungerade?

Jag tycker och det är vad jag tycker ÄR att det är många som mår dåligt som provar och provar och så efter kanske en två kanske tre gånger nä det här fungerade inte och så kastar dom bort det.

Ibland så slutar dom efter en gång eller så ser dom direkt att det här går ju inte och många tycker oj vad jag har kastat bort pengar och tid på det här som inte går.

Kalla mig elak och elak, men om något inte fungerar eller känns konstigt gå då tillbaka och fråga. Jag uppfattade att jag skulle göra så här, men då händer det här eller jag får så ont här eller det här känns omöjligt. Vad säger du?

För det kan faktiskt vara så att jag har uppfattat uppgiften fel eller att jag behöver testa och sen ändra lite för att få till det rätt eller så kan det faktiskt ta mer än 3 gånger innan jag får kläm på det och kroppen slutar skrika rakt ut VAD GÖR DU MED MIG?

När jag arbetade som massageterapeut så sa jag alltid till mina kunder att det är inte helt osannolikt att du i morgon kommer ha en rygg som skriker åt dig och du kommer att ha rejält ont. Det är bara bra! För en kropp som har stelnat till och som skyddar sig får panik då jag med mina händer börjar röra omkring i din kropp. Men kom tillbaka berätta vad som händer och så ska vi se efter 3-5 gånger vad som händer.

Visst vissa människor fungerar det här inte på och jag har rekommenderat kunder att sorry min behandling var inte det du behövde, men låt mig få chansen och lyssna på det jag säger. Det viktiga är att du berättar för mig och inte bara avbokar och sen säger att det där fungerade inte för mig.

Det finns många som kan hjälpa oss och det är en djungel så det är inte alltid lätt och tyvärr tyvärr säger jag igen så fixar inte sjukvården den bästa rehabiliteringen, men många går för att det är billigare, men i längden så kanske det inte blir så billigt för du måste vara sjukskriven mycket längre.

Som sagt var ni som provat allt. Min fråga är har du gjort det på ett seriöst sätt och även stämt av med den som gett dig träningsprogrammet eller behandlingen för att stämma av och få veta deras åsikt.

Så har du provat precis allt? Så kanske du inte vill lyssna på rätt öra eller så kanske du hellre vill stanna i din situation för det är för jobbigt att verkligen och seriöst ta chansen. Nu var jag elak igen, men som hälsoinspiratör vill jag verkligen snurra fart på dina tankar till att tänka till och när du reagerar så är det något som stör i din tankar och tänk då att tänka till.

Hoppas vi ses på någon föreläsning här framöver och ställ dina frågor. Går bra även här. Ha en härlig fredag!