Så där då var även hemsidan lite uppdaterad. Ser ni vad som har hänt? En liten förändring som förändrar oerhört mycket!

För mig var det lång betänktetid, men så var det dags. Vad pratar jag om nu då? Jo jag har varit blond länge, men nu var det äntligen dags att testa färgen svart! Nu är det några månader sedan jag ändrade i steg jag började med att tona till riktigt mörkbrun, sen nästa steg toning svart, men så tredje besöket då körde vi skarp. Så för några väldigt litet steg och förändring, men för mig ett rejält stort steg att bli svart med några röda slingor.

Det otroligt roliga vara att när jag fick se mig i spegeln efter första toningen var känslan nämen där var ju mitt nya jag. Härligt wow go girl och det här är jag svarthårig :).

Så helt klart dags få lite ändring på profilbilden så folk känner igen mig.

Önskar dig en underbar dag!