Den här helgen har jag gått kurs i West Coast Swing och vi hade duktiga ledare från Finland som instruerade oss på engelska. Ska jag sammanfatta redan nu?

Underbart, härligt, roligt, tokigt, snurrigt, härligt, mooooves och härliga härliga härliga människor flera jag redan känner, men flera som jag inte träffat tidigare.

Har jag haft kul? NÄ inte ett dugg! Jag har haft toppensuperduperkul! Det har varit fullständigt härlig inspiration för både kropp, knopp och själ som också är trött och sliten men mycket lycklig.

Att hitta inspiration är på många sätt. Att ta hand om sin hälsa innebär inte bara kondition och träning. Vad får mig att bli lycklig och på samma gång ta hand om min hälsa? Ibland måste jag också våga prova saker som jag vill, men inte vågar. Vem vet vad som kan hända? Jag kan bli lycklig och få en bättre hälsa på samma gång. Nä usch fy vågar inte chansa.

För mig var det DANS! Vill men vågar inte, men så en dag och vad händer med hela mig? Wow tjoar kroppen, jippi jublar själen och knoppen försöker hålla kontroll på allt jag ska göra och assar mig konstant jajemensan och så samtidigt peppar mig skärpning skärpning wowow wowow jag är med jag är med och skärpning skärpning. Go girl!

Att utvecklas som människa innebär att våga släppa taget, att våga öppna en ny dörr och stänga en annan. Jag vill utvecklas som människa och jag hoppas jag aldrig vaknar en dag och säger att nu är jag nöjd. Bring it on Jag älskar ett liv med livsglädje och inspiration.

Jag är oerhört tacksam att jag en dag insåg att det här med dans är något jag vill så varför gör jag det inte? Det var då dags jag tryckte på en tangent och fyllde i ett formulär, sen var det kört för alltid 🙂

Jag säger tack till mig själv!