Inte var dag jag känner kärleken utan orättvisa och besvikelse, men jag vet ändå livet är här och nu och jag bestämmer mig illa snabbt. Idag ser mitt liv ut så här, men vem vet för plötsligt händer det och då gäller det att njuta av det jag istället har.

Livet är underbart och jag gör mitt bästa för att fylla det med underbar kärlek till livet även om vissa stunder är lite svårare än andra.

Du får inte det du förväntar dig, nä du får vad du behöver har jag en tavla som säger och jag tittar ofta på den för att hämta styrka och kraft då dagarna är lite svårare.

Jaha ja det är det här jag behöver idag ok då kör vi på det och jag sätter på mig känslan av att livet erbjuder möjligeter av olika slag även om jag kan tycka att det just då är orättvist.

Påsk är en helg jag älskar för jag ser vad andra gör, men min möjlighet har inte erbjudit mig detta ännu, men jag ger inte upp en dag händer det. Så jag ser till att göra mitt bästa med en helg som denna och tänker på dess innebörd och hur jag istället kan ta hand om den.

Kärleken till livet – tänka sig här får jag vara och jag är precis där jag ska vara. Så det gäller att ta vara på stunden som den är och hitta tacksamhet för livet har en viktig mening i mitt liv. Så varför sura, nä sudda bort min sura min och ser på nytt på min tavla och inser vilken tur jag har.

Hur är det med kärleken till livet idag?