Just nu är det rätt intensivt för äntligen kunde vi sätta igång med att lansera årets MÅ BRA dag som går av stapeln 4 oktober. I år firar vi 10-års jubileum och det känns riktigt roligt att fått vara medarrangör och nu göra mitt 5e år tillsammans med Håkan. Tänkt vad tiden går.

Vill du hänga med ska du hålla koll på Facebooksidan med samma namn. Det är där det händer först innan hemsidan blir uppdaterad.

Föreläsning och att skriva krönikor är något som jag också verkligen älskar att göra och försöker göra så mycket jag kan och får erbjudande om att göra. Som heltidsanställd och deltidsföretagare blir det att trixa och knåpa för att få ihop, men sluta nä det finns inte på min karta.

Jag börjar redan planera hösten och jag håller på med en nyhet som växer fram ett litet steg i taget och det känns oerhört spännande för det är något nytt men ändå inte. Jag har gjort det förut, men inte på det här sättet och det gäller att fråga och lyssna dom som kan och har erfarenheten.

Det gäller att våga och sen våga ta steget. Jag har många planer och ideer, men det är oerhört lätt att fastna i sitt egna garn när en tanke kommer att det här kommer inte och gå för du gillar inte det här eller kan inte det här. Nä, det här kan kanske vara dumt är det här ett klokt beslut. Jamen sluta nu och stäm av läget och så om feedbacken är positiv kör kör kör kör för tusan.

Jag kan inte lägga av en gång företagare alltid företagare. En gång inspiratör alltid inspiratör och kan inte sluta. Så jag tar några steg fram och så vilar jag lite ochkanske ett tillbaka, men ge upp nä det finns inte på min karta.

Så nu kör vi vidare mässa, föreläsning och krönikor i love it bring it on here I am.

Ha en underbar dag och sitt inte för länge och ruva utan kom till skott eller stäng dörren. Vi ses och hörs.