Just nu håller jag på med för mig något mycket spännande och nytt. Jag bestämde mig i våras att nu ska det ske, nu är det dags! Jag måste våga bara för att jag måste så är det bara!

Jag har sen ett tag haft en facebooksida som heter Tinas Tankar och varför inte göra en bok som heter just Tinas Tankar och ta tankar som finns på sidan och i min bok som redan finns på hemsidan och göra en bok. Det var något som också flera personer har sagt till mig.

Så jag kollade upp med en kollega inom tryckeribranschen och fick flera bra tips och även en prisbild. Igår sände jag iväg lite testmaterial till tryckeriet för att se vilket teckensnitt som ska vara hur stor texten kan vara i den typen av böcker. Hur mycket text som kan stå på en sida eftersom boken kommer att vara 120×120.

Nu ska jag bara vänta på att min andra kontakt på tryckeriet ska komma tillbaka från semestern och hon kan göra ett förslag och därefter dags att ta ytterligare lite beslut funkar min tanke eller hur ska jag tänkta. Jag är ju nybörjare och novis. Några av mina vänner har fått läsa igenom materialet och gett mig feedback på olika sätt och så ska jag plocka ut dom tankarna som dom fastnat för och som jag tycker ska vara i första boken.

När materialet är klart ska en testbok göras och jag har något att visa och håla i handen innan jag verkligen trycker på knappen till boken. Det känns pirrigt och något jag måste bara göra, sen är min förhoppning att många ska tycka om den och vilja ha den i sin handväska, på sitt sängbord eller för den ska vara lätt att ta med sig det är så som jag har tänkt. För när jag behöver en tankeställare eller tankesnurrare ja då har du boken där öppna den och läs.

Den 4 oktober på MÅ BRA DAGEN i Kalix Folkets Hus kommer boken att vara ute och bli möjlig att köpa. Jag kommer också att finnas på mässan i Piteå helgen efter och sen så kommer det att gå att beställa den via mailen och när du betalat in så skickar jag boken med post.

Här kommer en som kommer att finnas med!

Dörrar stora som små alla har sin mening i våra liv!


Som hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på folks tankar när jag föreläser och skriver. Vill du få dina tankar tillsnurrade gilla då Tinas Tankar på facebook och även Friskoteket där hittar du det senaste om det som händer.

Ingenting är omöjligt det tar bara lite längre tid att göra det omöjliga lite mer möjligt. Något jag bestämt mig för att tro på.

Ha en underbar dag. Hoppas vi ses och hörs framöver. Har du frågor så är det bara höra av sig på min mail info@friskoteket.eu och där kan du även göra prisförfrågan på en föreläsning.