De senaste månaderna har jag verkligen fått testa mina verktyg och allt jag pratar och skriver om. Så nu tänker jag ta och berätta vad jag gjort, varför och mycket annat.

På onsdag kommer också första krönikan också ut i Luleå Gratisblad där jag börjar berätta om en del av min resa som jag håller på med just nu.

En av mina tester som var helt klart självklar var att testa min publicerade bok Tinas Tankar. Skulle den även funka för mig eftersom jag är så van med mina tankar, men se där jag öppnade boken och där stod det perfekta orden för tillfället. Så jag sa till mig själv bra jobbat Tina för ofta är i alla fall jag min hårdaste kritiker för allt jag gör. Så jag vågar välja dom här orden “funkar det för mig borde det fungera för andra”.

Boken har funnits vid min säng lätt till hands när jag ska gå och lägga mig, då jag kan behöva några stärkande ord att ladda in inför min nattliga sömn som till och från har varit oroande.

“Livet har en mening och resan är min mening. Frågan är hur många dörrar som ska få hindra mig och hur många dörrar som ska få fylla mitt liv med möjligheter?”

En av tankarna i TT hur landar dom hos dig?