Tina testar vidare och idag vill jag belysa andningen. Gisses vad fel den kan bli och vad den ställer till i både vår kropp, knopp och själ.

Andas gör vi ju naturligt och självklart, men hur andas jag? Jag insåg att jag var yr, jag fick kalla kårar längs nacken och jag blev superstressad mitt i allt.

Då sa någon men Tina hur andas du då? Jag tycker jag brukar andas bra, men så gav hon mig uppgiften att stå eller ligga och verkligen delta i min andning. Jag andades in och fyllde min mage, höll kvar och andades ut. Så ska det ju va för jag insåg att min andning hade stannat i bröstkorgen och gick inte ända ner hela vägen för att jag skulle må bra.

Så därefter när jag kände att nu blir jag yr, nu blir jag stressad eller något hände i min kropp. Så stannade jag till och så andades jag ner hela vägen höll kvar och sen släppte ut det igen. Efter några gånger så kände jag mig mycket bättre.

Det är så oerhört lätt att vi tar andningen för given, men ändå så glömmer vi bort och gör fel och förstår inte vad som är felet och då kanske vi andas ännu mindre och får panikångest.

Så hur är det med din andning? Har du koll på hur du andas och hur det påverkar dig?

Det var dagens Tina testar!