Har du verkligen förstått att nu är den här igen? Det är inte klokt tänker jag och glömmer bort mig och går ut med täckisarna på. Jag är nog en person som inte vill frysa in våren utan av gammal vintervana åker vinterkläderna på. Så när jag kommer ut får jag svettas istället.

Jag stannar till och bara tittar på träder och ser knopparna knoppar snart. Det är inte klokt det är vår så härligt. Jag går en liten bit till och jag stannar och tittar ner på marken som är gul. Det är inte klokt det är vår.

Jag verkar ha svårt att få in, men det är vår även här i Norrbotten här hos mig. Det är inte klokt. Äntligen äntligen nu i vår ska jag njuta av våren ännu mer än i fjol och sommaren förra gick så fort men nu ska jag vara med mera.

Hur är det med dig är du verkligen med här och nu? För det är inte klokt det är nu det händer. smiley